اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت یونان و ویزای یونان

وقت سفارت یونان نخستین مرحله ای است که پیش از مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای دریافت ویزا این کشور باید به آن توجه داشته باشید. برای دریافت وقت سفارت یونان نیازی نیست که حتما به طور حضوری به سفارتخانه ی این کشور در تهران مراجعه فرمایید. برای این منظور شما می توانید به صورت اینترنتی و با مراجعه به سایت سفارت یونان این کار را به درستی انجام دهید و زمان کمتری برای این کار صرف نمایید.

وقت سفارت یونان

اگر شما هم قصد دریافت وقت سفارت یونان را دارید قطعا نیازمند این هستید تا از چگونگی این کار مطلع شوید. در این مقاله قصد داریم تا شما را با کشور یونان آشنا کرده و اطلاعات کافی برای اخذ وقت سفارت یونان را در اختیارتان قرار دهیم. همچنین در صورتی که قصد گرفتن وقت سفارت یونان به طور فوری و مطمئن را دارید با ما تماس بگیرید.

 

سفر به کشور یونان

تمدن جهان از یونان آغاز گردید. تمدنی همراه با تفکر و فلسفه. جدا از تاریخ و فلسفه غنی، کشور یونان دارای طبیعتی بسیار زیبا و دیدنی می باشد. آب و هوای مدیترانه ای این کشور باعث حاصلخیزی و سرسبزی این سرزمین شده است. اثار باستانی فراوان و معابد قدیمی و منحصر به فرد این کشور منجر شده است که سالیانه افراد بسیار زیادی از اقصی نقاط جهان برای دیدن این سرزمین اسطوره ای به یونان سفر کنند.

غذا و شیرینی های این کشور در جهان بسیار معروف و زبانزد خاص و عام می باشند. از جمله مهم ترین و معروف ترین موادی که در غذاهای یونانی یافت می شود زیتون این کشور است که از مرغوبیت بالایی برخوردار است. شب های زنده، خیابان های مملو از درخت های پرتغال، کافه های دنج و زیبا و مردمان صمیمی یونان در ذهن شما خاطره ای به یاد ماندنی از این سفر به جای خواهد گذاشت.

صنعت گردشگری قوی سبب رونق اقتصادی این کشور شده است. از طرفی دیگر صنعت حمل و نقل دریایی، از قدیم تا به امروز، بنیاد اصلی اقتصاد یـونان بوده است. آتن پایتخت این کشور یکی از زیباترین شهرهای جهان محسوب می شود. آتن به عنوان زادگاه بازی های المپیک نیز شناخته می شود. بی شک اگر شما هم قصد دارید تا کشوری را ببینید که هم جاذبه های باستانی و هم طبیعت و سواحل دیدنی داشته باشد، یونان بهترین مقصد برای شما خواهد بود. اگر به این کشور سفر کردید پیشنهاد می کنیم بازدید از مکان هایی همچون آکروپلیس، خرابه های دلفی، دریاچه پلاستیکا، غار ملیسیانی و سواحل کرت را به هیچ عنوان از دست ندهید.

وقت سفارت یونان

ویزای کشور یونان

یونان عضو منطقه شنگن بوده و ویزایش این قابلیت را دارد تا با اخذ آن بتوانید به سایر کشورهای عضو شنگن سفر نمایید. ویزای شنگن از اعتبار 90 روز برخوردار بوده و با توجه به نوع ویزا دریافتی اجازه یک یا چند بار ورود و خروج به کشورهای واقع شده در محدوده شینگن را خواهید داشت. انواع ویزای یونان شامل ویزای توریستی، تجاری، تحصیلی، ترانزیت و دیدار با خانواده و اقوام می شود.

 

نحوه وقت گرفتن از سفارت یونان

برای اینکه دچار مشکل نشوید بهتر است چند هفته پیش از تاریخ سفر خود نسبت به وقت گرفتن از سفارت اقدام نمایید. برای این منظور شما باید نخست نوع سفر و نوع ویزای درخواستی خود را تعیین کرده و سپس فرم مربوط به اطلاعات شخصی پر شده و عکس یا کپی صفحه اول گذرنامه خود را فراهم نمایید. سپس باید در وب سایت رسمی سفارت یونان ثبت نام نمایید. پس از ایجاد یک حساب کاربری باید مدارک مورد نیاز برای وقت گرفتن را در صفحه تعیین وقت ارسال نمایید.

در این مرحله یکی از وقت های ازاد را انتخاب می کنید و در آخر در صورت به تایید رسیدن از طرف سفارتخانه در تاریخ مذکور با در دست داشتن مدارک به سفارت یونان در خیابان ملاصدرا تهران مراجعه نمایید.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا یونان

در صورتی که موفق به اخذ وقت قبلی از سفارتخانه شدید در مرحله بعد باید مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا یونان را جمع آوری کرده تا برای مراجعه حضوری آماده باشید. در این قسمت ما شما را با این مدارک آشنا می سازیم.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کشور یونان عبارت هستند از:

  • کپی شناسنامه به همراه ترجمه ی رسمی همه ی صفحات شناسنامه
  • پاسپورتی که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد به همراه کپی از تمامی صفحات آن
  • دو قطعه عکس ۴ در ۶ رنگی که اخیرا گرفته شده باشد
  • دعوتنامه رسمی در صورت دعوت شدن
  • فرم درخواست ویزا به صورت پر و امضا شده
  • گواهی تمکن از حساب بانکی برای هر نفر حداقل ۴۰ میلیون تومان و یا در غیر اینصورت داشتن ضمانت نامه بانکی به ارزش یکصد میلیون ریال برای هر نفر
  • بیمه ی مسافرتی دارای اعتبار در تمام مدت زمان اقامت در کشور یونان
  • ترجمه رسمی از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن
  • ترجمه رسمی سند ملکی
  • ترجمه رسمی از گواهی اشتغال به کار و مدت زمان اشتغال به کار از محل کار
  • ترجمه رسمی اشتغال به تحصیل
  • رزرو بلیط هواپیما
  • رزرو هتل

لازم به ذکر است که هزینه ویزای کشور یونان 60 یورو می باشد. عزیزانی که سن آنها زیر 12 سال است، نیاز به مراجعه حضوری آنها در سفارت یونان نیست.

اگر شما قصد ادامه تحصیل در کشور یونان را دارید، مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی به شرح زیر می باشد:

  • ویزای دانشجوی اخذ شده از کنسولگری یونان باید
  • مدرک زبان
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه و یا مرکز آموزشی میزبان در یونان
  • ترجمه رسمی مدارک شناسایی همچون گذرنامه وعکس رنگی جدید
  • ترجمه رسمی گواهی حمایت مالی
  • ترجمه رسمی گواهی عدم سو پیشینه
  • ترجمه رسمی گواهی سلامت
  • ترجمه رسمی ریز نمرات تحصیلی

اگر قصد سفر شما تجارت می باشد، مدارک لازم برای دریافت ویزای تجاری سفارت یونان شامل موارد زیر است:

  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار
  • ترجمه رسمی شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن
  • ترجمه رسمی گذرنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن
  • ترجمه رسمی گواهی عدم سو پیشینه
  • پرینت حساب بانکی و تمکن مالی ۳ ماهه اخیر فرد
  • دو قطعه عکس ۴ در ۳ رنگی جدید
  • دعوتنامه رسمی از شرکت و یا سازمان دعوت کننده در کشور یونان

 

جهت اخذ ویزای یونان و وقت سفارت یونان با شماره 2-02166909670 تماس بگیرید.