اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / ویزای یونان و وقت سفارت یونان

ویزای یونان و وقت سفارت یونان

ویزای یونان

اگر شما هم قصد سفر به یونان را دارید، قطعا نیازمند ویزای یونان هستید. اما اینکه چگونه می توانید این ویزا را دریافت کنید، چه مدارکی را باید داشته باشید و ویزای یونان چه امکاناتی دارد از جمله مواردی هست که احتمالا نیاز به دانستن آنها را دارید. در این مقاله تمامی این نیاز های شما برطرف خواهد شد و شما هر آنچه درباره این ویزا نیاز دارید بدانید را به دست می آورید.

سفر به کشور تاریخی یونان و جزایر خیره کننده آن بی شک آرزو بسیاری از افراد جهان می باشد. جمهوری یونان جنوبی ترین کشور در قاره اروپا محسوب می شود. آب و هوا این منطقه از جهان مدیترانه ای است و ۸۰ درصد این سرزمین را کوهستان ها فراگرفته اند. وجود هم مناطق ساحلی و هم مناطق کوهستانی در کنار آب و هوای بسیار خوب از جذابیت های جغرافیایی یونان می باشد. وجود بناهای تاریخی با معماری های منحصر به فرد در کنار این جذابیت های جغرافیایی سبب گردیده است تا صنعت گردشگری این کشور از رونق خوبی برخوردار باشد. بد نیست بدانید که یکی از درآمد های اصلی یونان از همین صنعت گردشگری حاصل می گردد.

شهر آتن پایتخت یونان به عنوان قدیمی ترین شهر زیبا جهان شناخته می شود. عظمت، قدمت و زیبایی آکروپولیس به عنوان میراث جهانی یونسکو و نماد ملی کشور یونان قابل توصیف نیست. در کنار بناهای تاریخی، این شهر با داشتن کافه های دنج، گالری های هنری، مراکز خرید مدرن، رستوران های فضا باز و سواحل دیدنی هر ساله تعداد زیادی توریست را به خود جذب می کند. اگر قصد سفر تفریحی و یا مهاجرت به این کشور دارید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

ویزای یونان

انواع ویزای کشور یونان

کشور یونان نیز جزو امضا کنندگان شنگن بوده و برای سفر به این کشور نیاز به ویزای شنگن می باشد. البته افرادی که اقامت یکی از کشورهای عضو شنگن را دارند دیگر نیازی به این ویزا نخواهند داشت. این ویزا ۹۰ روز اعتبار دارد. کشور های امضا کننده قرارداد شنگن عبارت می باشند از: یونان، اتریش، بلژیک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان، ایسلند، ایتالیا، لوکزامبورگ، هلند، نروژ، پرتغال، اسپانیا، سوئد ، سوئیس، لهستان، اسلواکی، اسلواکی، مالت، استونی، لیتوانی، لیتوانی، مجارستان و جمهوری چک.

با توجه به هدفی که برای سفر خود انتخاب کرده اید برای اخذ یکی از ویزاهای زیر باید اقدام نمایید.

  • ویزای گردشگری : کوتاه مدت است و بسته به نوع ویزایی که دریافت شده، دارنده ی آن اجازه یک و یا دو و یا چند بار ورود به این کشور را دارا می باشد.
  • ویزای تجاری : اغلب بلند مدت بوده و دریافت کننده های این نوع ویزا می توانند بارهای خود را به این کشور وارد یا از آن خارج نمایند.
  • ویزای دیدار خانواده و اقوام: از طریق دعوت نامه ای که یکی از اقوام و یا اعضای خانواده برای شما می فرستد برای دریافت این ویزا می توانید اقدام نمایید.
  • ویزای ترانزیت : دریافت کننده این ویزا نمی تواند از فرودگاه خارج شود و تنها قادر هستند تا در یکی از فرودگاه های شنگن اقدام به عوض کردن پرواز خود کند.
  • ویزای تحصیلی: برای تحصیل در دانشگاه ها و مراکز آموزشی این کشور باید ویزای تحصیلی (نوع D) را دریافت نمایید. ویزا نوع D برای کسانی داده می شود که قصد ادامه تحصیل و یا کار در یکی از کشور های عضو شنگن را دارند.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شنگن

برای اخذ ویزای کشور یونان ابتدا باید به صورت اینترنتی از سفارت این کشور وقت گرفته و در صورت موفقیت در این مرحله مدارکی که در این بخش از مقاله ذکر خواهیم کرد را آماده کنید. شما باید در تاریخی که وقت سفارت به شما داده شده است به ساختمان سفارت یونان واقع در شهر تهران به منظور مصاحبه، انگشت نگاری و تحویل مدارک مراجعه فرمایید.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی یونان

اگر قصد سفر به این کشور و لذت بردن از جاذبه های توریستی آن دارید باید ویزای گردشگری آن را دریافت نمایید. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای یونان توریستی عبارت است از:

  • شناسنامه ایرانی
  • دو قطعه عکس رنگی ۳ در ۴ که اخیرا گرفته شده باشد.
  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه پیشین + کپی از تمامی صفحات گذرنامه که روادید شنگن در آن درج گردیده است.
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال برای افراد شاغل
  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل برای افراد محصل
  • ترجمه رسمی حکم بازنشستگی برای افراد بازنشسته
  • ترجمه رسمی بانک مبنی بر وضعیت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته
  • رزرو هتل
  • رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرتی با اعتبار ۳۰,۰۰۰ یورو

 

ویزای تحصیلی کشور یونان

تحصیل در کشور یونان به دلیل اینکه مدرک رشته های پزشکی دانشگاه های یونان مورد تایید وزات بهداشت است و امکان کار در حین تحصیل وجود دارد، مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته است. بی گمان تحصیل و زندگی در این کشور رویایی برای هر فردی لذت بخش خواهد بود. به خصوص اگر موفق به دریافت بورسیه تحصیلی شوید. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی یونان عبارت هستند از:

  • ترجمه رسمی گواهی عدم سوء پیشینه
  • ترجمه رسمی ریز نمرات تحصیلی
  • ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی
  • ترجمه رسمی گواهی سلامت
  • اثبات پشتوانه مالی
  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه های پیشین + کپی از تمامی صفحات گذرنامه که روادید شنگن در آن درج گردیده است.
  • شناسنامه ایرانی

 

ویزای تجاری یونان

این ویزا بیش از ۹۰ روز اعتبار دارد. اگر قصد تجارت و یا سرمایه گذاری در کشور یونان را دارید باید مدارک زیر را برای اخذ ویزای تجاری این کشور فراهم نمایید:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه پیشین + کپی از تمامی صفحات گذرنامه که روادید شنگن در آن درج گردیده است.
  • سه قطعه عکس رنگی ۳ در ۴ جدید
  • ترجمه رسمی اسناد شغلی و منابع مالی
  • ترجمه رسمی گواهی کار برای اشخاص تحت تکفل + صورت‌حساب بانکی و یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل
  • ترجمه رسمی یک سند مالکیت
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • رزرو هتل
  • کارت بازرگانی و یا ترجمه رسمی پروانه کسب و یا ترجمه رسمی مجوز شرکت

 

اطلاعات تماس سفارت یونان در ایران

آدرس: تهران، خیابان نلسون ماندلا (آفریقا)، بلوار ‌اسفندیار، پلاک ۴۳‌

شماره تلفن: ‌۲۲۰۵۳۷۸۴‌، ‌۲۲۰۵۰۵۳۳‌۔۰۲۱

 

 

جهت اخذ ویزای یونان و وقت سفارت یونان با شماره 2-02166909670 تماس بگیرید.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *